Arnold Schwarzenegger’ın başrolde yer aldığı bilimkurgu filmi ‘Terminatör’ yeniden çekilecek

James Cameron’ın yönettiği Arnold Schwarzenegger’ın başrolde yer aldığı 1984 yapımı bilimkurgu filmi ‘Terminatör’ yeniden çekilecek.

Terminatör serisinin haklarını tamamen kendine geçiren usta yönetmen, senarist ve yapımcı James Cameron, bir projeyle seriyi yeniden başlatmaya hazırlanıyor. Yeni çekilecek Terminatör serisi için yönetmen koltuğuna Deadpool filminin yönetmeni Tim Miller’ın oturması bekleniyor. Miller ile anlaşmanın tamamlanmak üzere olduğu, Cameron ve yapımcı şirketin önemli bilimkurgu yazarlarıyla yeniden başlayacak Terminatör için çalışmalar yaptıkları öğrenildi.

Yeni Terminatör’ün 2019’da izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Terminatör’ün devam filmi Terminatör: Kıyamet Günü 1991’de James Cameron yönetmenliğinde, Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi ise 2003 yılında çekildi. Terminatör 4: Kurtuluş ise 2009’da seyirciyle buluştu. Beşinci film Terminatör: Genesis ise Alan Taylor’ın yönetmenliğinde 2015 yılında çekildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.