Arnold Schwarzenegger, ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz yıl ekim ayında kalbinden operasyon geçiren dünyaca ünlü yıldız Arnold Schwarzenegger, ilk kez görüntülendi. Bisiklet sürerken sevgilisi Heather Milligan objektiflere yansıyan ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu gözlendi.

Birçok başarılı projede başrol olarak yer almış olan Arnold Schwarzenegger, Los Angeles’ta Venice Beach’te Los Angeles’ta Venice Beach’te objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında kalp ameliyatı için operasyon masasına yatan 73 yaşındaki Arnold Schwarzenegger, sevgilisi ile bisiklet sürmek için dışarı çıktı. Geçirdiği operasyon ve yaşına rağmen bisikleti hızlı kullanan ünlü oyuncu gençlere taş çıkardı.

blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.