Arka Sokaklar’da Furkan Göksel sürprizi!

Kanal D ekranlarda 13 yıldır ekranlara gelen Arka Sokaklar dizisinde sürpriz bir ayrılık yaşandı. ‘Metin Çoban’ karakterine hayat veren genç oyuncu Furkan Göksel, diziye veda ettiğini sosyal medya hesabında yayınladığı duygusal mesaj ile duyurdu.

Erler Film’in yapımcılığında ekrana gelen, başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Alp Korkmaz ve Ozan Çobanoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisinde 13 sezondur dizide yer alan Metin Çoban karakterine hayat veren Furkan Göksel diziden ayrıldı.

13 sezonu geride bırakan efsane polisiye dizisi ‘Arka Sokaklar’ın genç oyuncusu Göksel, Arka Sokaklar ekibiyle birlikte çekildiği fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak diziye veda ettiğini duyurdu.

blank

‘BENİM İÇİN AYRILAN SÜRENİN SONUNA GELDİK’

“Koskoca 13 sezon. Sanki bu evde doğmuş gibiyim. Çocukluğum gençliğim hüzünlerim sevincim hepsi bu evde. Her köşesinde bambaşka bir anı, her sokağında bambaşka bir hatıra. Geçirdiğimiz 13 sene için hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Sadece bu fotoğrafta olanlar değil, arka sokaklar ailesinden gelmiş geçmiş ve hala devam eden herkese çok teşekkür ederim. Benim için ayrılan sürenin sonuna geldik. Sizlere devam ettiğiniz bu yolda başarılarınızın devamını diliyorum. Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. İyi ki sizlerle büyümüşüm. İyi ki varsınız…”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.