Arka Sokaklar ekranlara veda ediyor!

Arka Sokaklar dizisi 556. yeni bölümüyle sezon finali yaparak ekrana veda ediyor.

Kanal D’de 14. sezonuyla ekranlarda olan Arka Sokaklar, 5 Haziran Cuma akşamı 555. son bölümüyle yayınlandı. Bir hafta sonra sezon finali yaparak ekrana veda edecek olan Arka Sokaklar’ın son bölümünde, Hakan, yasa dışı dövüş çetesinin eline düştü. Kafeste dövüşmek zorunda kalan Hakan üç kişi tarafından ölümüne dövüldü.

Arka Sokaklar’ın yeni bölümünde ise Rıza Baba ve ekibi, Hakan’ın dövülmesinin ardından çeteye operasyon başlatıyor. Ancak operasyon sırasında Selin hastanelik oluyor.

Arka Sokaklar sezon finaliyle 12 Haziran Cuma 20.15’te Kanal D’de yayınlanacak.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Ekip, yasa dışı dövüş yapan kişilerin ölümlerini araştırırlarken Hakan’ın hayatı tehlikeye giriyor. Hakan, bu dövüşlerle alakası olduğunu düşündüğü boks salonu sahibi kişi ile kendisine dövüş ayarlatır. Verilen adrese giden Hakan’ı ekip yakından takip eder. Hakan depoya girdiğinde kafasına vurularak kaçırılır.

Ekip bir terslik olduğunu fark eder; fakat, iş işten geçmiştir. Çete, Hakan’ın polis olduğunu bilmektedir ve üzerindeki takip cihazını olay yerinde bırakmışlardır. Ekip, Hakan’ın hayatından endişe etmektedirler ve Ali’nin izlettiği canlı yayın görüntüleri de bu durumu destekler niteliğindedir. Hakan, dövüş kafesinde üç kişi ile ölümüne dövüşmektedir. Cesurca mücadele etse de üç profesyonel dövüşçüyle başa çıkmakta zorlanır. Aldığı son darbelerle yere yığılır.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.