Arif v 216 filmini beğenmeyenler ruh sağlıklarını gözden geçirsinler

Arif v 216 filminde rol alan Zafer Algöz, filmi beğenmeyenlerin ruh sağlıklarını gözden geçirmelerini tavsiye etti.

Aktörlük kariyerinin yanı sıra ‘Haşırt Dı Bilekbord’ kitabı ile de dikkat çeken Zafer Algöz, ikinci kitabı ‘Keş On Dı Teybıl’ ile yeniden okurları ile buluştu. Kitap Fuarı için geldiği Ankara’da MAG’e konuşan aktör, son olarak rol aldığı Arif v 216’yla ilgili de çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Filme kötü diyenlerin ruh sağlığını gözden geçirmesi gerekiyor” diyen Algöz, gişe kaygılarının olmadığını, Arif V 216 gibi bir filmi çekmeye kendilerinden başkasının cesaret edemeyeceğini öne sürdü.

SENARYO SIKINTISI VAR

Cem Yılmaz ile yaptığı filmlerin kendisi için çok kıymetli olduğunu kaydeden Algöz, “Bizden sonraki kuşak bir çok ismi tanımıyor tüm derdim onların yazılı olarak tarihe geçmesini sağlamak. Ortada bir gişe savaşı kim kimi geçer derdimiz yok. Türk sinemasında film yapma hastalığı var. Hayatında hiç yapımcılık yapmamış insanlar bile film çekiyor. İzleyici kendisine değer verilmesini istediği için büyük prodüksiyonlu filmlere ilgi duyuyor. Türkiye’de çok kaliteli oyuncular var ama ciddi bir senaryo sıkıntısı var” açıklamalarını yaptı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.