Arif V 216 afişi ve fragmanı yayınlandı

Yılın merakla beklenen filmi Arif V 216’nın resmi afişi ve fragmanı ilk kez yayınlandı. Filmin tüm sosyal medya hesaplarında paylaşılan fragman izleyenleri şimdiden meraklandırdı.

blank

Senaryosunu Cem Yılmaz’ın yazdığı, yönetmenliğini Kıvanç Baruönü’nün yaptığı Arif V 216’nın afişi ortaya çıktı. Fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un çektiği fotoğraflarla tasarlanan afişte filmin başrol oyuncularından Cem Yılmaz, Ozan Güven, Seda Bakan, Zafer Algöz ve Özkan Uğur yer alıyor.

Fragman, 216’nın ‘insan olmak isteğiyle’ geldiği dünyada Arif’le yaşadığı maceralar hakkında izleyiciye küçük ipuçları veriyor. Zaman makinesiyle 1969 yılına giden Arif ve 216’nın yaşadıklarından anekdotlar sunan fragman, iki dostun karşı karşıya geldiği sahnelerle de şaşırtıyor.

‘İyi insanlar sadece filmlerde mi olur?’ sorusuna cevap arayan film, Nu Look ve CMYLMZ Fikir Sanat yapımcılığında, Arçelik ana sponsorluğunda 5 Ocak 2018 tarihinde vizyonda olacak.

Arif V 216 Fragman

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.