Arda Turan’a 4 ayrı suçlama

Berkay’la Arda Turan arasında yaşanan kavgaya ilişkin savcılık iddianame hazırladı. Turan’a 4 ayrı suçlama yapıldı.

Futbolcu Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin savcılık iddianamesini hazırladı. Turan hakkında “cinsel taciz”, “kasten yaralama”, “Korku, kaygı veya panik yaratabilecek tarzda silahla ateş etme”, “ruhsatsız silah bulundurma” suçlarından iddianame düzenlendi. Futbolcu için 12,5 yıla kadar hapis isteniyor. Berkay Şahin hakkında da “hakaret” suçundan 2 yıla kadar hapis cezalarına çarptırılmaları talep edildi.

TUTUKLAMA TALEBİ

İddianamede, Berkay’ın yaralanmasıyla ilgili olarak İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndan alınan 12 Ekim tarihli doktor raporunda basit tıbbi müdahaleyle giderilemeyecek ve vücudunda kemik kırığı oluşacak şekilde yaralandığı kaydedildi. Öte yandan iddianameyle birlikte savcılık, Arda Turan’a yönelik olarak şüpheliler Berkay Şahin, Onur Ürkmez ve Hüseyin Aydeniz hakkında ise “silahla tehdit” suçundan açılan soruşturmada ise takipsizlik kararı verdi. Öte yandan Berkay’ın avukatı Ayşegül Mermer savcılığa Arda Turan’ın tutuklanması için dilekçe verdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.