Arda Turan ve Didem Soydan arasında neler oluyor

Arda Turan ve Didem Soydan’ın Soho’da gerçekleşen bir partide yakınlaştığı iddia edildi.

Aslıhan Doğan ile ayrılık iddialarını yalanlayan Turan’ın önceki akşam Beyoğlu’ndaki bir partide manken Didem Soydan ile yakınlaştığı iddia edildi.

YAKINLAŞTILAR

Posta’nın haberine göre, Arda Turan, cumartesi gecesi Türk Milli Takımı’nın 2-0 kazandığı Kosova maçının ardından soluğu İstanbul Beyoğlu’ndaki ünlü bir kulüpte aldı. Mekana takım arkadaşı Burak Yılmaz ile birlikte gelen Arda Turan burada özel doğum günü partisine katıldı. Partide manken Didem Soydan da vardı. Gecenin ilerleyen saatlerinde Arda Turan ile Didem Soydan’ın yakınlaştığı görüldü.

KAFALARI KARIŞTIRDI

Turan ile Soydan’ı partide bulunan ortak arkadaşları tanıştırdı. Parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürdü. Birlikte samimi görüntüler sergileyen ve dans eden ikili kafaları karıştırdı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.