Arda Turan ve Berkay kavgasının yankıları sürüyor

Arda Turan ile Berkay’ın kavgasının ardından futbolcunun 8 aylık hamile eşi Aslıhan Doğan ilk kez konuştu. Doğan, kimsenin ailesine zarar veremeyeceğini söyledi.

Arda Turan’ın Berkay’ın bir gece kulübünde burnunu kırması olayının yankıları sürüyor. İddialara göre kavga Arda Turan’ın Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ demesi nedeniyle çıktı. Turan, kavganın namus meselesinden kaynaklanmadığını dile getirirken Berkay, dava açacağını söyledi. Her iki taraf da birbirini suçlarken bu süreçte tüm gözlerin çevrildiği Turan’ın eşi Aslıhan Doğan ilk kez konuştu. 8 aylık hamile olan Doğan, şunları söyledi:

“İlişkimin ilk gününden evliliğimin bugününe kadar, ne kadar saçmalık varsa önüme sunuldu. Sabrım birçok kez denense de bugüne dek kimseye istediğini vermedim. Bugün de vermeyeceğim. Allah’ın izniyle oğlumu kucağıma almama çok az kala, yazılıp çizilen hiçbir şeyin ve hiçbir 3. şahsın bana ve aileme zarar verebilecek nitelikte olmadığını bilmenizi isterim.”

ASLIHAN DOĞAN: ÖZLEM’İ ARADIĞIM YALAN

Kavganın ardından Özlem Ada Şahin’i aramadığını söyleyen “Özlem’in bende numarası bile yok. Özlem bana mesaj attı ‘konuşmamız lazım’ dedi. Ben bir yerden sonra dinlemeyi bıraktım. Özlem’e sorar mısınız, kitabı ne zaman çıkıyor?” dedi.

ARDA TURAN: ENSEMDEN TUTUNCA KAFAYI KOYDUM

Aslıhan Doğan’ın açıklamalarının ardından Arda Turan. teve2’de programa katılarak çarpıcı açıklamalarda bulundu: “O hanımefendi ve arkadaşları yan masamızda eğleniyordu. 1 saat sonra mekâna Berkay geldi. Benim yanıma gelip ‘Kaptan seninle yarın görüşelim mi’ dedi. ‘Tamam Berkay, konuşalım’ dedim. Önce şakalaşıyor sandım. Sonra gelip ensemden tutunca sinirlendim. Sonra ‘sana ne oluyor’ dedim, kafayı koydum.

KİMSENİN EŞİNE BAKMAM

Olayın detaylarını Aslıhan’dan öğrendim. Onu da Özlem aramış. Duyduklarım karşısında şoke oldum. Berkay’ın eşiyle aramızda hiçbir sohbet olmadı. Hastaneye silahla gittim. Berkay’a ‘Ben kimsenin karısına, kızına bakmam. Eğer bu iftiraya inanıyorsan bana sık’ dedim.

SAVCILIK İFADESİNİ ALACAK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında yaşanan kavgaya ilişkin soruşturma başlattı. Berkay’ın eşinin şikayeti üzerine başlatılan soruşturmada Arda Turan’ın ifadesine başvurulacak.

EMNİYET RAPORU: HASTANEDE SİLAHLA ATEŞ AÇTI

Arda Turan’ın, şarkıcı Berkay’a kafa attıktan sonra arkadaşlarını toplayarak hastaneye gittiği ve elindeki silahla ateş açtığı ortaya çıktı. Kamera görüntülerinde Arda Turan hastane içerisinde Berkay’ın bulunduğu yere gidiyor ve arbede yaşanıyor. Turan’ın elinde silah olduğu görülüyor ve silah 1 el patlıyor. Mermi, tavanı deliyor. Mermi çekirdeği polisler tarafından emniyete alındı ve inceleme başlatıldı.

Arda’nın yanındayız

Arda Turan’la olay günü birlikte olduğu iddia edilen Trabzonsporlu Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu ile Etiler’deki Günaydın Kebap’ta bir araya geldi. Yaşanılan talihsiz olay için açıklama yapan futbolcu, “Arda benim en yakın arkadaşım. Tabii ki bu süreçte onun yanında olacağım. Bütün gün beraberdik, sonrasında da sürekli telefonda konuştuk” dedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.