Arda Turan ile Aslıhan Doğan, birlikte görüntü vererek aşklarını ele güne gösterdi

Bir dargın bir barışık olan Arda Turan ile Aslıhan Doğan, birlikte görüntü vererek aşklarını ele güne gösterdi.

Önceki gün katıldıkları iftar yemeğinde bir hayranları tarafından objektiflere yansıyan Arda Turan ile Aslıhan Doğan, bu kez el ele objektif karşısına çıktı. Bir ayrılıp bir barışıp aşk yaşayan çift, son kararlarını aldı ve ilişkilerine yeniden şans verdi. Çift, Yılmaz Erdoğan’ın Zorlu’da gerçekleşen ‘Münaşaka’ adlı oyununu izledi. Sevgilisi Aslıhan Doğan’la aşkını ele güne karşı duyuran Arda Turan, mutluluk gösterişinin ardından şu açıklamayı yaptı: Hakkımızda hayırlısı. Sabah akşam haberlerimin çıkmasından sıkıldım, kabak tadı verdi. Sonra ağzımdan kötü bir şey çıkacak, kalp kıracağım hiç olmayacak. Turan, Mustafa Ceceli ile Selin İmer’i tanıştırdığı yönündeki iddialar için ise “Ben kimseyi tanıştırmadım” diyerek bu aşkta katkısı olmadığının altını çizdi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.