Arda Turan gazetecilere yüklendi

Arda Turan’dan gazetecilere: Kendinizi geliştirin

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri’nde yarın İzlanda ile karşılaşacak olan A Milli Takım’da teknik direktör Fatih Terim ile yıldız futbolcu Arda Turan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.Arda, Çek Cumhuriyeti maçından önce geç yattığı için kendisini eleştirilen gazetecilere cevap verdi.

İşte yıldız futbolcunun açıklamaları:

”HEYECANDAN UYUYAMADIK”

“Bizler profesyonel oyuncularız, kaçta yatıp kaçta kalkamayacağımızı biliriz. Heyecandan uyuyamadık, haytalıktan değil. Benim bu konuda hesap vermem gereken biri olursa Fatih Terim’dir. Orada (İnstagram fotoğrafı) güzel bir duygu vardı.”

”GAZETECİLER DE ÜST SEVİYEYE ÇIKMALI”

”Bizim üst seviyelere çıkmamız lazım ama yorumcu arkadaşların da üst seviyelere çıkması lazım. Kaos futbolu diye bir şey deniyor. Büyük maçlar nasıl oynanır bunu öğrenin. Biz son 6 maçı ip boğazımızda oynuyoruz. Dünyanın hiçbir yerinde Çek Cumhuriyeti gibi takımlara karşı deplasmanda 3-5 kişiyi geçip 10-15 pozisyonu kaçırma gibi bir şey olmuyor. Önüne geleni atarsın”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.