Arda Turan, eşine ayaklarını yıkattı

Milli futbolcu Arda Turan, sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla konuşuluyor!

Medipol Başakşehir’de forma giyen milli futbolcu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan’a ayaklarını yıkattığı fotoğrafı “Yeni fizyoterapistim” diyerek paylaştı.

ALİŞAN’IN SÖZLERİ BÜYÜK TEPKİ TOPLAMIŞTI

Daha önce türkücü Alişan’ın “Evleneceğim kadın terliklerimi giydirecek” sözleri uzun süre sosyal medyada ve ünlüler dünyasında gündem olmuştu.

Şimdi ise yıldız oyuncu Arda Turan’ın bu paylaşımı özellikle sosyal medyada büyük tepki topladı.

Arda Turan’dan Açıklama Geldi

Tepkiler karşısında sessizliğini bozan Arda Turan, yanlış anlaşıldığını belirtip, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı: ‘Dizimdeki buza yardımcı olduğu için; Eşime yeni fizyoterapistim diyorum… Ayağım da buzlu kovada! Şaka, komiklik, eğlence hani… Baktığımızı ne zaman göremez olduk. Ne ayak yıkatması… Allah akıl fikir versin. Hatırlatma: Geçmiş olsun denir.’

İşte Arda Turan’ın sosyal medyada büyük tepki toplayan paylaşımı:
,
blank

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.