Arda Turan, Beşiktaş’ın Adriano transferini açıkladı

Barcelona’da forma giyen Milli yıldızımız Arda Turan, Beşiktaş’ın transferini açıkladı.

Beşiktaş, transferde çok önemli bir ismi bitirdi: Adriano!

Şampiyonlar Ligi’ni düşünerek deneyimli isimleri listesine alan Siyah-Beyazlılar’ın bir süredir temasta oldukları Barcelona’nın sol bekiyle her konuda anlaştığı öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcudan ‘Tamam’ yanıtını aldıktan sonra Barça’nın kapısını çalan Siyah-Beyazlılar’ın uygun bir bonservis bedeliyle kulübü de ikna ettiği bildirildi.

Arda: Konuştum,anlaşmış Transferin bittiğine dair en net bilgilerden biri de Arda Turan’dan geldi. Takım arkadaşıyla konuştuğunu belirten milli futbolcu, “Kendisiyle konuştum, Beşiktaş ile anlaşmış” müjdesini Beşiktaşlılar’a yolladı. Adriano’nun kısa bir süre içinde de yeni takımının kampına katılacağı ifade edildi.

Digne geldi, o gidiyor

Barça’nın geçen hafta Paris Saint-Germain’den 16.5 milyon Euro’ya Lucas Digne’yi kadrosuna katmasının ardından şimdiden sol bek hattında 23 yaşındaki futbolcunun ve Jordi Alba’nın gerisinde kalan Adriano, daha fazla görev yapabileceği bir takımda görev yapmaya sıcak bakıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.