Arda Turan, baba oldu

Berkay ile kavga etmesiyle gündeme gelen futbolcu Arda Turan ile eşi Aslıhan Doğan’ın, oğulları dünyaya geldi.

Başakşehirli futbolcu Arda Turan’ın hamile eşi Aslıhan Doğan bugün doğum yaptı. Nişantaşı’ndaki özel bir hastaneye giden Aslıhan Doğan, oğlunu kucağına aldı. Çift bebeklerinin adını Hamza Arda koydu.

BERKAY İLE KAVGA ETMESİYLE GÜNDEME GELMİŞTİ

Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin, yaşanan olayı şu şekilde anlatmıştı: “Arda koluma dokundu kulağıma eğildi ve ‘Evli olmasam seni kaçırmazdım. Çok güzel kızsın’ dedi. Ben de ‘Ne diyorsun kendine gel’ dedim. Berkay gördü ve duydu. Sonra Arda’nın kulağına eğilip ‘Eşimi gönderiyorum şimdi erkek erkeğe konuşacağız’ dedi. O anda bana döndü Berkay ‘Hadi eve göndereyim seni’ dedi. Ve tam kafasını çeviriyordu ki Arda o anda yumruğu patlattı. Bir anda oldu. Berkay asla bir kere bile dokunmadı ona. Bir kere bile vurmadı. Sadece sakin bir şekilde, Özlem’i göndereyim ‘konuşacağız erkek erkeğe’ dedikten sonra Arda kafa attı.”

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.