Arda Güler, Sevilla takımına transfer olma kararı aldı

Son dönemlerde Fenerbahçe’de genç oyuncu Arda Güler’in geleceği konuşuluyor. Başkan Ali Koç’un kalması için çaba gösterdiği Güler, İspanyol basınında çıkan haberlere göre tercihini yaptı. 17,5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi bulunan genç oyuncu Sevilla takımına transfer olma kararı aldı.

Fenerbahçe’nin genç yeteneği Arda Güler, bu sezon gösterdiği etkileyici performansla Avrupa’nın dev kulüplerinin ilgisini çekmeyi başardı. İspanyol basını, Fenerbahçe’de geleceği merak edilen Güler’in tercihini yaptığını öne sürdü.

17,5 milyon Euro’ya serbest kalma maddesi bulunan genç oyuncuyu transfer etmek isteyen Avrupa devleri arasında adeta bir yarış başladı.

SEVİLLA’YI TERCİH ETTİ
Ancak Arda Güler’in tercihi belli oldu. İspanyol basınından Mundo Deportivo’nun haberine göre, Arda Güler, İspanyol ekibi Sevilla’ya transfer olma kararı aldı.

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe formasıyla 35 maça çıkan genç yetenek, 6 gol ve 7 asistlik bir performans sergilemişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.