Arbnora Ademaj, Türkiye-Kosova kardeşliği için çalışmalara başladı

Türkiye-Kosova kültür elçisi ünlü oyuncu ve tv sunucusu Arbnora Ademaj, Türkiye-Kosova kardeşliğine katkı sağlamak için çalışmalara başladığını söyledi.

Kültürel çalışmaları nedeni ile Altın Kanatlar ödül törenin de Türkiye-Kosova kültür elçisi olarak ödüllendirilen oyuncı, model ve tv program sunucusu Arbnora Ademaj, müzik prodüktörlüğünü yaptığı Eypio ve Kosovalı sanatçı Genta İsmaijli ile iki düet şarkı projesinin mimarı sektörün ünlü isimlerinden İrsel Çivit ile birlikte Türkiye-Kosova kültür elçileri ödüllerini karşılıklı olarak aldılar.

blank
Arbnora Ademaj

Kosova-Türk ortak yapımı sürpriz bir sinema filmi projesinde de yer alacağını açıkladı.

Arbora Türkiye’den en çok beğendiği oyuncunun özellikle Acı Hayat dizisindeki Kosovalı karakteri ile ülkesinde çok sevilen Kenan Imirzalioğlu olduğunu söyledi. Yer alacağı filmle ilgili şimdilik bilgi vermek istemeyen oyuncunun filmde İmirzalioğlu ile mi oynayacağı merak konusu oldu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.