Araştırmacılar Mümin Sekman ile Başarı Semineri’nde buluşuyor

İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık koordinasyonunda araştırmacılar Mümin Sekman ile Başarı Semineri’nde buluşuyor
Kişisel gelişime önem veren kişilerin yakından takip ettiği isim olan Mümin Sekman, en kapsamlı etkinliklerinden biri olan “Başarı Semineri” ile İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık koordinasyonunda araştırmacılar ile bir araya gelmeye hazırlanıyor. Birçok farklı disiplinden araştırmacının katılacağı seminer, 20 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da online ortamda gerçekleştirilecek. Seminerde Mümin Sekman, başarının iç ve dış engelleri, azimli insanların ortak özellikleri, kazanmanın ve kaybetmenin psikolojisi, kariyer hayatında en sık yapılan hatalar, moral ve oto-motivasyon yönetimi, iç disiplinin gücü, özgüven yönetimi, sürdürülebilir başarı, tutku kaybı ve atalet duygusu, başarı merkezli yaşamak gibi konular hakkında bilgiler paylaşacak.
24 yıl boyunca, 55 farklı şehirde, 100.000′den fazla kişiye başarı semineri veren Mümin Sekman, başarının iç ve dış engelleri, azimli insanların ortak özellikleri, kazanmanın ve kaybetmenin psikolojisi, kariyer hayatında en sık yapılan hatalar, moral ve oto-motivasyon yönetimi, iç disiplinin gücü, özgüven yönetimi, sürdürülebilir başarı, tutku kaybı ve atalet duygusu, başarı merkezli yaşamak gibi konuları paylaşmak üzere İSTAR Araştırma & Eğitim Danışmanlık koordinasyonunda araştırmacılarla buluşuyor. Başarı yolculuğuna adım atmak isteyen araştırmacılar 20 Mayıs 2022 Cuma günü saat: 19.00 ‘da online ortamda bir araya gelecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.