Aras Bulut İynemli, Süleyman Soylu’nun “Lanet bir dizi” eleştirisine cevap verdi

Çukur dizisinin başrol oyuncusu Aras Bulut İynemli İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun “Lanet bir dizi” eleştirisine cevap verdi.

Geçtiğimiz akşam sevgilisi Bige Önal’la bir restoran çıkışı objektiflere takılan Aras Bulut İynemli, gazetecilerin sorularını cevapladı. Muhabirler İynemli’ye dizisi hakkında gelen eleştiriler hakkında ne düşündüğünü sordu. Başarılı oyuncu, “Her şeyde olduğu gibi eleştiriliyor. Bu bir dünya, bu bir hikaye, başka şeyler de anlatıyoruz aslında” ifadelerini kullandı.

blank
Aras Bulut İynemli – Bige Önal

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı televizyon dizilerini eleştirmiş ve şu ifadelere yer vermişti:

“Her kurumun kendi adına üretmesi gereken tedbirler, atması gereken adımlar söz konusudur. Lanet bir dizi var ‘Çukur’ diye. Onun kadar olamıyorsak yazıklar olsun. Bir de ‘Adana Sıfır Bir’ diye dizi var. İkisinin etki alanı kadar etki alanı oluşturamıyorsak yandık. Bu iki dizi çocuklarımızı zehirliyor. İnsanımızı kendi kültüründen uzaklaştırıyor. Ben de hayretle bakıyorum ‘Üniversite hocaları ne işe yarıyor?’ diye.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: Lanet bir dizi var ‘Çukur’ diye!

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.