Aras Bulut İynemli oyuncu olmak için hangi mesleği bıraktı?

Aras Bulut İynemli, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ile oyunculuğa adım atmıştı ancak bu süreçte eğitim hayatını da yarıda bırakmıştı. Muhteşem Yüzyıl, İçerde ve Maral En Güzel Hikayem gibi pek çok dizide başrole yerleşene Aras Bulut İynemli, yakın zamanda da Atatürk dizisi ile ekranda olacak. Başarılı oyuncunun sırf aktörlük için bıraktığı bölüm ise duyanları şoke ediyor. Oldukça iyi bir okulu bırakan İynemli, okul hayatındaki başarısıyla göz dolduruyor.

Aras Bulut İynemli henüz 20 yaşındayken Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde Mete rolünü oynamış öyle ki Erkan Petekkaya ile karşılıklı oynadıkları yangın sahnesindeki performansı ile büyük takdir kazanmıştı. Bu dizinin ardından Muhteşem Yüzyıl projesinde de Şehzade Bayezid’i oynayan Aras Bulut İynemli, aktör olma yolunda çok önemli bir okul ve bölümü yarıda bırakma kararı aldı.

ARAS BULUT İYNEMLİ ÖYLE BİR BÖLÜMÜ BIRAKTI Kİ…

Okul hayatında oldukça başarılı olan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi’ni kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Sayısal çıkışlı olan İynemli, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümünü kazanmıştı.

Üniversite eğitimine devam ederken dizi için okulunu dondurmak zorunda kalan İynemli, bir daha da okuluna hiç geri dönemedi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.