Araplar en çok Tuba Büyüküstün ve Necati Şaşmaz’ı izliyor

Türk dizilerine merak saran araplar en çok sevdiği kadın ve erkek oyuncuyu seçti. Türk dizilerinde en çok izlemeyi sevdikleri isimler arasında Polat karaktari ile Necati Şaşmaz bulunurken kadın oyuncu ise Tuba Büyüküstün oldu.

Türk sanatçılarla ilgili haberlerin sürekli yer aldığı ve Türkiye’de ilgi ile izlenen dizilerin kısa süre içerisinde Arapça dublajla yayınlandığı kanallardan biri olan MBC4’te Twitter üzerinden anket yapıldı. Kanal takipçilerinin #StarMBC4 etiketi ile beğendikleri kadın ve erkek sanatçıların isimlerini yazarak katıldığı anket 1 ay boyunca devam ettirildi.

Kanal tarafından belirlenen 10 erkek ve 10 kadın sanatçılar tek tek elenirken, anketin sonunda özellikle Arap dünyasında çok büyük hayran kitlesi bulunan Tuba Büyüküstün ve çok sayıda kanalda yayınlanan ‘Kurtlar Vadisi’ sayesinde tanınarak sevilen Necati Şaşmaz birinci seçilmiş oldu.

Birleşmiş MilletlerÇocuklara Yardım Fonu (UNICEF/United Nations International Children’s Emergency Fund) ’İyi Niyet Elçisi’ Tuba Büyüküstün, bu yıl Ürdün’e giderek Suriye sınırındaki ülkelerindeki iç savaştan kaçan binlerce kadın ve çocuğun barındırıldığı Zaatari Çadırkenti’ne kadın ve çocuklara ziyarette bulunmuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.