Araplar Burak Özçivit ile Mahlahga Jaberi en iyi çift ilan etti

Yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’e dünyaca ünlü kainat güzelinin sosyal medya hesabı üzerinden yorum yapması ortalığı fena karıştırdı.

Sosyal medya hesabı üzerinden Burak Öçivit’in hemen hemen her fotoğrafına yorumlar yaparak yakışıklı oyuncuya hayranlığını gizleyemeyen dünyaca ünlü kainat güzeli İranlı model Mahlagha Jaberi, son olarak yaptığı yorumla Fahriye Evcen’i oldukça kızdaracağa benziyor.

Güzelliğiyle dillere destan İranlı model Mahlagha Jaberi, oyuncu Burak Özçivit’in fotoğraf ve videolarına yorumlar yapması dikkatleri çekti.

Jaberi’nin, Özçivit’in fotoğraflarının altına Türkçe olarak ‘yakışıklı’, ‘seni çok seviyoruz’ gibi yorumlar yapması, Özçivit’in sevgilisi oyuncu Fahriye Evcen’i çok kızdıracağa benziyor.

KAİNAT GÜZELİ BURAK ÖZÇİVİT’E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

“One Time” dergisinin en dikkat çekici modeli seçilen Jaberi, Burak Özçivit’in fotoğraflarına sürekli yorumlar yazıyor. Yorumlarında Özçivit’e övgüler yağdırmasıyla dikkat çeken güzeller güzeli Jaberi, Fahriye Evcen’i çok kızdıracağa benziyor.

ARAPLAR BURAK ÖZÇİVİT İLE MAHLAGHA JABERİ’Yİ ÇOK YAKIŞTIRIYOR

Burak Özçivit’in fotoğraflarının altına Arap hayranları da çok fazla yorum yapıyor. Araplar Burak Özçivit ve Mahlahga Jaberi için ‘Best Couple’ yani ‘en iyi çift’ diyerek birbirlerine çok yakışıtırdı.

İşte o yakıştırmalardan kareler:

blank

Jabari’nin, Özçivit’e Övgüler yağdırdığı o fotoğraflar:

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.