ARAF 3 “Cinler Kitabı” korku vaat ediyor

Antalya Film Festivali’ne kabul edilen ilk korku filmi ‘Araf serisinin 3’üncüsü “Araf 3 Cinler Kitabı” 1 Kasım’da vizyona giriyor.

Korku filmlerinin otoritesi olarak kabul gören Biray Dalkıran’ın yönettiği “Araf 3 Cinler Kitabı” nın başrollerini Mehmet Baştürk, Çağla Erdimen, Emre Özmen, Sevgi Akoğlu ve Ufuk Başar Can paylaşıyor. Yaşanmış bir olaydan esinlenilerek senaryosunu Şafak Güçlü’nün yazdığı “Araf 3” ün yönetmeni Biray Dalkıran, bu filmin serinin en iddialı yapımı olacağını özellikle vurguladı. Araf 3’ü çektiği en korkunç film olarak nitelendiren Biray Dalkıran, “Çekim aşamasından itibaren korku peşimizden ayrılmadı. Başrol oyuncum ailesinin yanına taşınmak zorunda kaldı, evinde yalnız kalamadığı için.” şeklinde konuştu.

blank

Başrol oyuncularından Çağla Erdimen ise çekimlerinden etkilenip ailesinin yanında taşındığını doğrularken, “Filmin ve senaryonun içerisine o denli girdim ki; evde yalnız kaldığımda açıklayamadığım duygular beni psikolojik olarak çok yıprattı. Set ortamı beni çok etkilemiş olmalı” dedi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.