Aqua Florya Ay ışığında Sanat Festivali

Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, yaz akşamlarını keyifle geçirmek isteyen İstanbulluları muhteşem deniz manzarası eşliğinde “Ay Işığında Caz Konserleri”ne davet ediyor. “Ay Işığında Caz Konserleri” kapsamında; 28 Temmuz Perşembe Evrencan Gündüz, 29 Temmuz Cuma Julide Özçelik, 30 Temmuz Cumartesi Bülent Ortaçgil ve 31 Temmuz Pazar günü Birsen Tezer, Aqua Florya Amfi Sahne’de izleyicileri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi, 10. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlediği ve Joy FM’in iletişim sponsoru olduğu “Ay Işığında Caz Konserleri” ile Temmuz ayının son dört günü müzikseverleri caz müziğinin sevilen isimleri ile buluşturacak.

28-31 Temmuz tarihlerinde, saat 21:00’de büyüleyici bir manzaraya sahip Aqua Florya Amfi Sahne’ye çıkacak olan Evrencan Gündüz, Julide Özçelik, Bülent Ortaçgil ve Birsen Tezer ile Florya’da cazın sıcak tınıları yükselecek. Konserler, Aqua Florya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin 10. Yıl etkinlikleri kapsamında ücretsiz olarak dinlenebilecek.

Zengin marka karması, deniz manzaralı kafe ve restoranları, 900 kişi oturma kapasitesine sahip amfi tiyatrosu, peyzaj alanları, hayata geçirdiği kaliteli kültür-sanat etkinlikleri ve bünyesinde yer alan dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum ile şehrin en özel alışveriş merkezi olan Aqua Florya, Marmaray Florya Akvaryum durağına da sadece 2 dakika mesafede.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.