Apple ve iPhone 8 hakkında yeni bir rapor yayınlandı

Bazı yeni bilgilere göre, Apple, parmak izi okuyucuyu iPhone 8’in arkasına gelecek şekilde tasarladı. Kaynaklar söz konusu gelişmenin ekranın altındaki düzenlemeden bir sapma olarak nitelendiriyor.

Apple ekrana entegre parmak izinden memnun değil

Rapora göre parmak izini ekrana entegre etme işi, Samsung’ta olduğu gibi Apple’da da iyi gitmiyor. Apple’ın 10. yılında ise bir erteleme yapmak istemediği raporda geçen detaylardan biri. Yeni rapor ve sızan teknik şemalar da birbiriyle uyumlu.

Yeni sızıntı var

Bu arada Apple’ın en büyük belalarından biri olan Sonny Dickson, yeni bir teknik şema paylaştı. Şemada dikey konumda yer alan çift kamera ve Apple logosunun altındaki parmak izi okuyucu belli oluyor.

blank

Sonuç olarak bu şema sadece bir çizim ve son mühendislik onayını almış değil. Belki Apple iddia edilen söz konusu sorunları atlatıp, parmak izini ekrana entegre edebilir.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.