Apple Twitter’ı Daha Aktif mi Kullanacak?

Bugüne kadar bir hayalet hesap gibi öylece duran Apple Twitter hesabı profil resmi ve onay işaretine kavuştu.

2011 yılında açılan ve bugüne kadar hiçbir aktivitenin yapılmadığı @Apple uzantılı Twitter hesabı, 7 Eylül lansmanı öncesi birden bire hareketlendi.

Bugüne kadar hiçbir tweet’in atılmadığı ve profil fotoğrafının olmadığı hesap, önce profil fotoğrafına daha sonra da onaylı hesap işaretine kavuştu.

Her ne kadar Apple bugüne kadar bu hesabı hiç kullanmamış olsa da geçtiğimiz aylarda açılan destek hesabı ile birlikte Apple’ın farklı servis hesapları Twitter’ı aktif bir şekilde kullanıyor. Ancak bugüne kadar Apple’ın ana hesabı olan @Apple uzantılı Twitter hesabı, hiçbir aktivite göstermemişti.

Şimdi yaşanan bu gelişme ise yüksek ihtimalle 7 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek iPhone 7 lansmanını ilgilendiriyor. iPhone 7 modelleriyle beraber farklı ürünler ve teknolojiler duyuracak Apple, bundan böyle @Apple hesabıyla birlikte Twitter kullanmaya başlayacak olabilir.

Şimdilik sadece profil fotoğrafı ve onaylanmış hesap işareti olan Twitter hesabında hâlâ atılmış bir tweet yer almıyor. Bakalım önümüzdeki günlerde şirket ilk tweet’ini atarak aktif bir şekilde Twitter kullanmaya başlayacak mı?

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.