Apple, merakla beklenen yeni amiral gemisi iPhone 12’yi tanıttı

Teknoloji devi Apple, merakla beklenen yeni amiral gemisi iPhone 12’yi tanıttı. 5G teknolojisini destekleyen yeni iPhone ABD’de 799 dolardan satışa sunulacak.

ABD merkezli teknoloji firması Apple’ın iPhone serisinin yeni modeli olan iPhone 12 ailesi tanıtıldı. Tanıtım Apple Park’ta yapıldı.

Siyah, beyaz, mavi, yeşil ve kırmızı renk seçenekleriyle satışa sunulacak iPhone 12, OLED özellikli 6.1 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip.

blank

DÜŞMELERE KARŞI 4 KAT DAHA DAYANIKLI

iPhone 12’de yer alan Ceramic Shield ile birlikte Corning iş birliğiyle geliştirilen sağlam cam yer alıyor. Bu cam düşmelere karşı dört kat daha fazla dayanıklılık sunuyor.

Apple’ın CEO’su Tim Cook, iPhone 12 modellerinde 5G teknolojisinin yer alacağını açıkladı. Apple, 5G konusunda rakipleri Samsung, Huawei, LG ve diğerlerinin gerisinde kalmıştı.

FİYATI BELLİ OLDU

İlk model iPhone 12 799 dolar, iPhone 12 mini modeli ise 499 dolar başlangıç fiyatıyla satışa çıktı.

iPhone 12 Pro adıyla duyurulması beklenen diğer modelin ise 999 dolar başlangıç fiyatıyla satışa sunulacağı tahmin ediliyor.

Sosyal medyada yer alan bilgilere göre teknoloji uzmanları, şirketin yeni telefonların kenarlarında bulunan anten bölgesiyle 5G teknolojisine geçeceğini öne sürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.