Apple kullanıcılarına sürpriz yaparak iOS 9.3.4 sürümünü yayınladı

Apple, bir yandan İOS 10’un beta sürecine devam ederken, diğer taraftan iOS 9.3.3 için beta sürümlerini yayınlamaya devam ediyor. Ancak Apple, bugün kullanıcılarına bir sürpriz yaparak doğrudan iOS 9.3.4 sürümünü yayınlandı.

Doğrudan diyoruz çünkü, iOS 9.3.4 için diğer iOS güncellemelerinden farklı olarak herhangi bir beta sürümü yayınlanmadı.

Apple için nadir bir durum olan bu güncellemenin açıklamasında, iPhone ve iPad için önemli bir güvenlik güncelleştirmesi sağlandığı belirtiyor. iOS 9.3.4 ile gelen herhangi bir yenilik bulunmuyor. Apple, tüm yeniliklerini yeni işletim sistemi iOS 10 ile birlikte kullanıcılara sunacak.

NASIL YÜKLENİYOR?

iOS 9.3.4 güncellemesini Ayarlar>Genel>Yazılım Güncelleme bölümünden veya iPhone/iPad’i iTunes’a bağlayıp güncellemeleri denetele seçeneğini kullanarak yükleyebilirsiniz.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.