Antalya’da Jennifer Lopez rüzgarı esti!

Dünyaca ünlü ABD’li şarkıcı Jennifer Lopez, ‘Regnum Live in Concert’ etkinliği kapsamında Belek turizm merkezindeki bir otelde konser verdi.

Uzun zamandır Türkiye’ye gelmediğini belirten Lopez, “Türkiye’de, Antalya’da olmaktan, burada konser vermekten dolayı çok mutluyum” dedi.

Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Lopez’i izlemek için hayranları saatler öncesinde otele geldi. Otel girişinde bilet kontrolü yapılan izleyenler daha sonra konser alanına geçti. Birçok kişi, konser alanı girişinde hazırlanan özel köşede Jennifer Lopez’in posterinin önünde fotoğraf çektirdi. Konserinde hareketli şarkılara yer veren Lopez’e dansçılar da eşlik etti.

blank

KIM KARDASHIAN GELMEDİ

Biletleri günler öncesinde tükenen konseri otelin de sahibi olan Antalyaspor Başkanı sahibi Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk, sanatçılar Meryem Uzerli, Enis Arıkan, Erkan Kolçak Köstendil’in yanı sıra yerli ve yabancı yaklaşık 2 bin kişi izledi. Konsere geleceği duyurulan Kim Kardashian ise gelmedi.

AYAKTA DİNLEYENLER 7 BİN TL ÖDEDİ

Lopez’i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin TL öderken, konser için ayrılan 28 locanın fiyatları ise 50 bin Euro’ya kadar çıktı.

Türkiye’den de 60 kişilik ekibin katılımıyla toplam 150 kişilik teknik ekip, Lopez’in konserinde görev aldı. Normal konserlerde 70- 80 ışık kullanılırken, Lopez’in isteği üzerine Antalya konserinde 800 ışık kullanıldı.

90 kişilik ekibiyle gelen Lopez’i ayakta dinlemek isteyenler 7 bin TL, locadan izlemek isteyenler ise 50 bin euro ödedi. Konsere dakikalar kala Regnum Carya Otel’in önünde uzun araç kuyrukları oluştu.

Otelin girişine kurulan bilet standından davetliler biletlerini temin etti, davetlilere üzerinde Jennifer Lopez yazılı bileklik hediye edildi.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.