Antalya’da Gülben Ergen coşkusu

Türkiye’nin dört bir yanında düzenlenen imza günlerinde on binlerce hayranıyla buluşan Gülben Ergen, bu kez Anneler Günü’nde Antalya Migros AVM’deydi.

Banu Noyan organizasyonuyla düzenlenen imza günü ve söyleşide binlerce seveni ünlü sanatçıyı görebilmek için sabah saatlerinde AVM’ye geldi.

Yoğun kalabalık nedeniyle Antalya Migros AVM’nin önünde büyük bir izdiham yaşandı.

İçeri girebilmek için saatlerce bekleyen Gülben Ergen hayranları, ünlü sanatçıyı karşılarında görünce alkış yağmuruna tuttu.

7’den 70’e binlerce kişi Gülben Ergen’i görebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı.

Ergen, 4 saat boyunca sırada bekleyen 83 yaşındaki emekli öğretmeni sahneye davet etti. Ünlü sanatçı yakından ilgilendiği 83 yaşındaki teyzenin elini öptü ve kendisine alışveriş merkezi yönetimi tarafından hediye edilen çiçeği verdi.

“Allah hepimize 83 yaşında böyle olmayı nasip etsin” diyen Ergen’e övgüler yağdıran 83 yaşındaki teyze, “Sahnelerin prensesi… Annelerin en güzeli” dedi.

Anneler Günü’nde Antalya’da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren ünlü sanatçı, “Annelerimiz başımızın tacı. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin. diye konuştu.

Anne olmanın tarif edilemez bir mutluluk olduğunu da belirten Ergen, “Şimdi İstanbul’a dönmem lazım çocuklar beni bekliyor” dedi.

Azerbaycan ve İran’dan gelen hayranlarıyla da yakından ilgilenen Ergen, aşırı yoğunluk ve izdihama rağmen söyleşi sırasında sık sık sevenlerinin yanına gitti tek tek bütün annelerin ellerini öptü.

Soruları içtenlikle yanıtlayan sanatçı, bir hayranının “Ben mesnevi okuyorum, Mevlana felsefesi ile ilgileniyorum. Sizin mutluluğunuzun, azminizin ve başarınızın sırrı nedir” sorusuna “Siz zaten cevabı kendiniz verdiniz. Benim sırrım Allah’ın bana verdiği güç ve sizlerin bana verdiği sevgiden aldığım enerji” yanıtını verdi.

Ergen’in imza gününe gelenler arasında anneler çoğunluktaydı.

Neşeli tavırlarıyla dikkat çeken Ergen, Kalbimi Koydum isimli albümlerini imzalayarak AVM ziyaretçilerine hediye etti.

Ardından da sevenleriyle selfie çektirip şarkılar söyledi.

Ünlü sanatçının söyleşi alanından aracına gitmesi izdiham nedeniyle bir saati buldu.

gazetemag.com-gulben antalya

gazetemag.com-gulben1

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.