Antalya Kaş’ta içme suyu çalışmaları devam ediyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Kaş İlçesi’nde vatandaşların içme suyu ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi Kaş ilçesinin içme suyu sorunlarını çözmeye devam ediyor. Kaş’ta 1998 yılından kalma yetersiz hatlar nedeniyle içme suyu sıkıntısı yaşanan mahallelerde Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü tarafından yeni hat imalatlarına başlandı.

Ara vermeden devam ettirilen çalışmada bugüne kadar önemli mesafe kat edildi. Proje kapsamında toplamda 8 bin 270 metre uzunluğunda içme suyu hattı imalatı yapılacak. Mamuda ve Baldıraz Mahallelerinde çalışmalar tamamlanırken; Bezirgan, Ulugöl ve Üzümlü Mahallelerinde de en kısa sürede çalışmaların bitirilmesi hedefleniyor.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.