Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Anonymous’a Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim karşılık verdi

Rusya’nın iftiralarına inanarak Türkiye’ye karşı son 10 gündür siber saldırı

Rusya’nın iftiralarına inanarak Türkiye’ye karşı son 10 gündür siber saldırı başlatan ve banka işlemlerinde aksamaya neden olan Anonymous’un operasyonlarına, Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim karşılık verdi.

Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim, aralarında Rus Ekonomi Bakanlığı’nın sitesinin de bulunduğu 19 bin Rus sitesini hackledi.

Hacker grubu Anonymous’un, yaklaşık 10 günden beri düzenlediği saldırılar nedeniyle bazı banka ve kamu kurumlarının sitelerinde yavaşlama gibi sorunlar yaşandı. Anonymous’un bu saldırılarına karşılık olarak Türk Hacker grubu Ayyıldız Tim karşı atağa geçti.

Türk hackerlar 19 bin Rus sitesini hackledi

Türk hackerların sosyal paylaşım sitelerinden yaptıkları duyuruda, “19 bin Rusun hayatını hackledik. Bu saldırılarımız yapacaklarımız karşısında sadece bir çerezdir. Bu saldırıyı yapan siber saldırı birim başkanımıza teşekkür ederiz. 19 bin Rus’un tüm bilgileri ele geçirilmiştir. Veri çekimi devam etmektedir” denildi.

Ayyıldız Tim ayrıca, Rus Ekonomi Bakanlığı sitesinin yayınının da durdurulduğunu açıkladı.