Anneliğe Hazırlık Atölyesi Açılıyor

Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından anne ve anne adaylarına yönelik bilinçli gebelik ve güvenli annelik konusunda bilgilendirmelerin ve eğitimlerin verileceği ‘Anneliğe Hazırlık Atölyesi’ açılıyor…

Anneliğe Hazırlık Atölyesi eğitimleri kapsamında anne ve anne adaylarına; gebelik fizyolojisi, beslenme, gebelikte nefes teknikleri, ay ay anne karnında bebeğin gelişimi, doğum yöntemleri, gebelikte tehlike belirtileri, doğum ağrısıyla başa çıkma yöntemleri, anne sütünün önemi ve emzirme teknikleri, yeni doğan bakımı ve ilk 1 ay takibi, bebek bakımı (bebek banyosu, bebek masajı), Doğum sonrası değişiklikler ve lohusa bakımı, aile planlaması (doğum sonrası gebelikten korunma) ve toplumsal cinsiyet rolleri hakkında bilgilendirmeler yapılacak. Anneler masaj tekniklerini eve gelen masöz sayesinde öğrenebilecek.

Milas Belediyesi Atatürk Spor Kompleksi’nde alanında uzman eğitimciler tarafından verilecek eğitimler ücretsiz olup, kayıt ve bilgi almak isteyen vatandaşlarımız Milas Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’ne başvuru yapıp, 0533 614 29 40 – (0252) 515 02 90 no’lu telefonları arayabilecek.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.