Annelerin kalbi Bayraklı’da atacak

Anneler Günü’nü farklı etkinlikler ile karşılayacak olan Bayraklı Belediyesi, Kadın Gücü Derneği tarafından bu yıl ilk kez organize edilen Anne Kalbi Festivali’ne de ev sahipliği yapacak. 6-8 Mayıs’ta, Bayraklı Sahil’de düzenlenecek festival kapsamında stantlar kurulacak, çekilişler yapılacak, sürpriz hediyeler verilecek, atölyeler düzenlenecek ve konserler gerçekleşecek.

RENKLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENECEK

Annelere Günü’ne özel hazırlanan program, 3 gün boyunca Bayraklı sahilinde binlerce yurttaşı bir araya getirecek. Bayraklı Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi desteğiyle, Kadın Gücü Derneği tarafından organize edilen ‘Anne Kalbi Festivali’ müzik, eğlence, spor, sanat, sahne şovları, panel ve yarışmalarla renkli görüntülere sahne olacak. 50 kadın derneği ve kooperatiflerinin de stantlarıyla yer alacağı festivale katılım ücretsiz olacak. Aktiviteler kapsamında açılacak atölyeler, çekilişler ve sürprizler vatandaşlara eğlenceli anlar yaşatacak.

HER AKŞAM KONSER

6-8 Mayıs tarihleri arasında her gün saat 10:00’da başlayacak etkinliklerde her akşam saat 20:00’da da konserler düzenlenecek. 6 Mayıs’ta Grup Omnitone, 7 Mayıs’ta DJ performans, 8 Mayıs’ta Gamze Matracı ve her akşam İzmirli ünlü şovmen Mikrop sahne alacak.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Anneler Günü’nü, Kadın Gücü Derneğimizin organizasyonunda, Bayraklı sahilinde 3 gün boyunca eğlenceli etkinlikler ve konserlerle kutlayacağız. Tüm annelerimizi ve ailelerini festivale bekliyoruz” dedi.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.