Anne dizisi final mi yapıyor?

Anne 11.bölüm neden yayınlanmadı?

Anne’nin yeni bölümü için geri sayım sürerken gelen haber üzdü. Sevilen dizinin 11. Bölümünün bu yayınlanmayacağı ortaya çıktı.

Anne 11.bölüm neden yayınlanmadı? Star Tv’nin fenomen dizisi Anne 11.bölüm ne zaman yayınlanacak? Anne dizisi final mi yapıyor?

Sevilen dizinin son bölüm finaline Zeynep’in gördüğü manzara damga vurmuş, Anne yeni bölümünde yaşanacaklar merak konusu oldu. Ancak kanalın resmi sitesini açtığında hayal kırıklığı yaşadı.

ANNE DİZİSİ NEDEN YAYINLANMADI?

Anne dizisi 11.bölümün bu akşam yani 03 Ocak tarihinde yayınlanması bekleniyordu fakat dizi yılbaşı nedeniyle haftaya yani 10 Ocak 2017 tarihinde yayınlanacak.

ANNE DİZİSİ 10.BÖLÜM NELER OLMUŞTU?

Vahide Perçin, Cansu Dere’nin uzun yıllar ayrı kaldığı annesini, Beren Gökyıldız ise Dere’nin evlat edinmek istediği küçük Tuğçe’yi canlandırdığı Anne’nin yeni bölümünde; Zeynep’in başının belaya girmesini istemeyen Turna, suskunluğuna son verip Şule ile mutluluk oyunu oynamaya başladı. Cengiz, Zeynep’in karşısına çıkarak, Turna konusunda bundan sonra tek muhatabın kendisi olduğunu söyler. Şule’nin Turna’yı pavyona götürmesi pavyon patronunu sinirlendirdi. Bu esnada Turna’yı sormak üzere çocuk bürodan amir de pavyona geldi. Polisin gelmesi pavyon müşterisini kaçırdı. Patron bu zararı Cengiz’in ödemesini istedi. Cengiz’in ertesi güne kadar parayı hazır etmesi gerekliydi. Cengiz, bu durumu fırsata çevirerek Zeynep’ten büyük bir meblağ istedi. Turna’ya düzgün bir hayat kurmak için bu parayı kullanacakları bahanesini kullandı. Zeynep parayı bulmak için büyük bir mücadeleye girişti. Gönül para konusunda Zeynep’e yardımcı olmak istedi. Zeynep Gönül’deki paranın kaynağını öğrenince şok olur ve büyük tepki gösterdi. Sonunda kız kardeşlerinin yardımıyla, Cahide’yi kızdıracak bir yöntemle parayı buldu. Ancak Zeynep buluşma yerine geldiğinde Cengiz yoktu. Rıfat’ın evine giden Zeynep’i orada büyük bir sürpriz bekliyordu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.