Anne dizisi erken final mi yapıyor?

Dün akşam Star TV ekranlarında yayınlanan ‘Anne’nin yeni bölümünde, Zeynep hiç beklemediği bir sürprizle karşılaştı.

Star TV’nin ilgiyle izlenen dizisi Anne’nin dün akşam yayınlanan bölümünde adeta yer yerinden oynadı. Kaçırılan Turna’nın (Melek) öz annesi Şule ile mutluluk oyunları oynaması yürekleri parçalarken, Zeynep Öğretmen’in fidye parasını denkleştirme çabası merakla izlendi. Bir yandan da, Turna’nın Zeynep Öğretmen’i hiçe sayan tavırlarına şahit olan izleyici, Turna’nın bunu öğretmenini korumak için yaptığını anladı. Bölümün sonunda ise Zeynep’in şahit olduğu manzara herkesi şoka uğrattı.

DİZİ FİNAL Mİ YAPIYOR?

Fidye parasını toparlayan Zeynep, Turna’yı kaçıran Cengiz ve Şule’nin mekanına gider. Kapıyı açıp içeri girdiğinde, kimsenin beklemediği bir manzaraya izleyiciyi şahit eder. Görüldüğü üzere, Cengiz ve Şule yerde kanlar içerisinde yatmaktadır. Turna ise mekanda gözükmemektedir. Sahneyi gören izleyiciler, sosyal medyada “Bir dizinin daha sonuna geldik, herkes öldü, Anne dizisi erken final yapıyor” yorumlarını yaptı.

Anne 10. Bölüm – Zeynep’i Bekleyen Sürpriz

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.