Anketlerin dikkat çeken partisi !

Türkiye’nin en genç genel başkanı Hüseyin Baş liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) oylarındaki yükseliş dikkat çekiyor

Türkiye’de siyasi tansiyon giderek artarken gözler anket kuruluşlarının açıkladığı rakamlarda.

Türkiye’nin en genç genel başkanı Hüseyin Baş liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi’nin (BTP) oylarındaki yükseliş dikkat çekiyor

Siyaset gündemi ısındıkça kamuoyu araştırmalarına olan ilgi de artıyor.

Hem iktidar kanadı hem de muhalefet kanadı araştırmalarla halkın nabzını tutmaya çalışıyor.

Siyasi arenada artık yüzde 1 oyun bile artık çok büyük bir anlam ifade ettiği günümüzde gözler dikkatler anket kuruluşlarının açıkladığı rakamlarda.

Son dönemde yakaladığı çıkışla dikkat çeken partilerden biri de Hüseyin Baş liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi…

MAK Araştırma Başkanı Mehmet Ali Kulat, Tele 1 kanalında katıldığı programda son siyasi dengeler ve sonuçlar üzerine önemli bilgiler verdi.

Kulat, Hüseyin Baş liderliğindeki Bağımsız Türkiye Partisi ile Ümit Özdağ liderliğindeki Zafer Partisi’nin yükselişte olan iki parti olduğunu söyledi.

Kulat, “Son dönemde dikkat çeken iki tane parti var. Bunlardan biri Zafer Partisi, diğeri de Bağımsız Türkiye Partisi. Kamuoyu araştırmalarının yok sayamayacağı bir yükselişten bahsediyorum, yüzde birin üzerindeler. Bağımsız Türkiye Partisi’nde iki aydır yükseliş trendi hissediliyor” dedi.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) oylarındaki dikkat çekici yükseliş, son seçimleri en yakın oranda tahmin eden anket firmalarından biri olan ORC Araştırma Şirketi’nin verilerine de yansıdı.

ORC’nin bu hafta yayınlanan Mayıs ayı araştırmasında BTP’nin oy oranı yüzde 1,3 çıktı.

BTP: Gerçek gündem ekonomi

Bağımsız Türkiye Partisi, yaşanan ağır ekonomik krize getirdiği çözüm önerileri ve tespitleriyle dikkat çekiyor.

Partinin genç lideri Hüseyin Baş’ın çıkış ve açıklamaları da ses getiriyor.

BTP Lideri son açıklamasında gerçek gündem ekonomi diyerek Türkiye’nin bir çok ilinde ‘Mevzu Ekonomi’ adı altından ekonomik sorunlar ve çözüm önerileri konferansları serisi başlatacaklarını açıkladı.

Bunların ilkinin 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü İstanbul’da yapılacağı duyuruldu.

Kaynak: (BHA) – Beyaz Haber Ajansı

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.