Ankara’dan sonra İstanbul’da da ekmeğe zam geliyor

İstanbul Fırıncılar Odası “Maliyetler çok fazla” dedi, zam talebini yineledi.

İstanbul’da ekmek fiyatlarına zam kapıda.İstanbul Fırıncılar Odası zam talebini yineledi. Talep kabul görürse, İstanbul’da ekmeğin gramajı 250 gramdan 200’e düşecek. Fiyatı ise 1 lira 50 kuruş olacak.

İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Erdoğan Çetin açıklamasında “Şuan 250 gram İstanbul da 1,5 biz 200 gram 1 buçuk talep ettik bu fiyatın çıkmasını dört gözle bekliyoruz ” dedi.

ANKARA’DA DA EKMEĞE YÜZDE 20’LİK ZAM GELMİŞTİ

Ankara’da ekmek fiyatları 1 lira 25 kuruştan 1 lira 50 kuruşa yükselmişti. Ankaralı fırıncılar, un, elektrik ve su fiyatlarına yapılan zamların ardından ekmek fiyatlarına zam yapmanın kaçınılmaz hale geldiğini savunmuştu.

blank

Ankara’da ekmek fiyatlarına yüzde 20 zam

Ankara’da ekmek fiyatları 1 lira 25 kuruştan 1 lira 50 kuruşa yükseldi.

Ankaralı fırıncılar, un, elektrik ve su fiyatlarına yapılan zamların ardından ekmek fiyatlarına zam yapmanın kaçınılmaz hale geldiğini savundu.

Nisan 2019’da da Ankara’da ekmek fiyatlarına yüzde 25 oranında zam yapılmıştı. 1 liraya satılan ekmeğin fiyatı 1 lira 25 kuruşa çıkmıştı.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.