“Ankara Uluslararası Komedi Festivali”nin açılışını Cem Yılmaz yapıyor

Türkiye’nin ilk komedi festivali olma özelliğini taşıyan ve bu yıl 5’ncisi düzenlenecek olan “Ankara Uluslararası Komedi Festivali”nin hazırlıkları başladı. 1-17 Kasım 2019 tarihleri arasında ve 10 ayrı mekanda komediseverlerle buluşacak olan festival, zengin içeriklerle ve sürprizlerle geliyor.

İçeriğinde gösteriler, tiyatrolar, stand-up’lar, atölyeler, konserler, söyleşiler, çocuk etkinlikleri ve amatör komedyenler için düzenlenen etkinlikler bulunduran “5. Ankara Uluslararası Komedi Festivali”, başkent seyircisine keyifli bir kasım ayı vaat ediyor.

AÇILIŞI CEM YILMAZ’IN “DİAMOND ELITE PLATINUM PLUS” ADLI GÖSTERİSİYLE YAPILACAK!

Açılışını, Cem Yılmaz’ın “Diamond Elit Platinum Plus” isimli gösterisiyle gerçekleştirecek ve çok alternatifli bir programa sahip olan festival boyunca, yerli ve yabancı ünlü güldürü sanatçıları çeşitli mekânlarda Ankara seyircisiyle buluşacak.

Sanat Yönetmenliği’ni usta mizah yazarı Vedat Özdemiroğlu’nun yaptığı festivalin yapımcılığını ise “Gezgin Kültür Sanat” üstleniyor.

FESTİVAL MEKANLARI İSE ŞÖYLE:

Nazım Hikmet Sanat ve Kongre Merkezi

Congresium

Tatbikat Sahne

4 Mevsim Tiyatro Salonu

GAGA Manjero

Route Sahne

IF Sokak

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.