Ankara Marka Festivali, ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor

Ankara Ticaret Odası tarafından Çalık Holding ana sponsorluğunda bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Ankara Marka Festivali, 14 – 15 – 16 Aralık 2016 tarihlerinde Ankara Congresium’da ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Festivale, Türkiye’de ve dünyada kendi alanında marka olmuş ünlü isimler konuşmacı olarak katılacak.

Ankara Marka Festivali, farklı temasıyla markaları geleceğe götürüyor. Markalar bilim ve teknolojinin öncülüğünde fantastik yolculuğa çıkıyor. Festival, bir yandan bilimin ışığıyla aydınlanan markaları mercek altına alırken, diğer yandan ise yerleşik şirketlere, gençlere, startup – kuluçka girişimlere bilim teknolojiye dayalı yeni bir yol öneriyor. Bilimin ışığında aydınlanan yeni yolculuğunda ‘’Geleceğe Dönmek, Geleceğe Yürümek ve Geleceğe Varmak’’ kavramlarını yanına alıyor.

Ankara Marka Festivali 2016 kapsamında 3100 kişilik Gordiyon Oditoryum ve 600 kişilik Angora salonlarında eş zamanlı olarak hepsi birbirinden değerli konuşmacılar ağırlanacak.

Festivale, aralarında Murat Dalkılıç, Selami Şahin , Cemil Tokel, Ahmet Pura, Mehmet Dinçerler, Sami Kariyo, Abbas Güçlü, Neslişah Alkoçlar Düzyatan, Fatma Turgut, Ferman Akgül, Murat Kolbaşı, Sinan Öncel, Nazım Salur, Hakan Baş, Sinan Engin, Gamze Cizreli, Ferhat Göçer, Hande Fırat, Mark Tungate’in de bulunduğu, kendi alanında bireysel marka haline gelmiş ünlü isimler, ekonomide lider firmaların üst düzey yöneticileri, uluslararası temsilciler, akademisyenler, marka, reklam, iletişim dünyasından uzmanlar, üniversite öğrencileri ve basın mensupları konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.