Ankara Marka Festivali bu yıl ünlü isimlerin akınına uğrayacak

İlki geçen sene gerçekleştirilen Ankara Marka Festivali bu yıl ünlü isimlerin akınına uğrayacak. Ankara Ticaret Odası’nın ev sahipliğinde Ankara Congresium’da 14-15-16 Aralık tarihlerinde gerçekleşecek olan festival, alanında zirveye oturmuş isimleri ağırlayacak.

Sertab Erener, Ferhat Göçer, Murat Dalkılıç, Selami Şahin, Yonca Evcimik, Ayşegül Aldinç, Atiye, Neslihan Yargıcı, Ferman Akgül, Fatma Turgut, Ayshe gibi isimler kendileri için ayrılan oturumlarda markalarını anlatacaklar.

‘SOSYETE’ DE MARKA FESTİVALİ’NDE

Ünlü sanatçılar ve iş dünyasının başarılı temsilcilerinin yanı sıra cemiyet hayatından isimler de Ankara Marka Festivali’nde olacak. Sosyetenin sevilen isimlerinden Neslişah Alkoçlar Düzyatan ve Aslı Şen de kendi oturumlarında katılımcılarla buluşacak.
Raya Organic markasının sahibi Neslişah Alkoçlar Düzyatan ‘Bireysel Marka Yönetimi’ başlığı altında konuşurken, Ashley Joy markasının yaratıcısı Aslı Şen ise ‘Ne Gerek Vardı?’ başlıklı bir sunum gerçekleştirecek.

KOMEDİNİN GÜÇLÜ MARKASI ‘DEMET AKBAĞ’ FESTİVAL SAHNESİNDE!

Ankara Marka Festivali bünyesinde Demet Akbağ da yer alacak. Başarılı oyuncu İstanbul Komedi Festivali’nin açılışında sahnelediği ‘Bir Demet Muhabbet’ gösterisiyle festival sahnesinde olacak. Komedi dünyamızın en büyük markalarından biri olan Akbağ, Ankara izleyicisiyle festivalde hasret giderecek!

Çalık Holding ana sponsorluğunda, TEMACC organizasyonuyla gerçekleşecek olan Ankara Marka Festivali, Marketing Türkiye’nin içerik yönetimiyle 14-15-16 Aralık tarihlerinde Ankara Congresium’da…

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.