‘’Anjelika Akbar ile Sesler’’ bu hafta da sanat dünyasından önemli bir isimle ekranlara geliyor

Ünlü besteci ve piyanist Anjelika Akbar’ın sunumuyla her pazar saat 20.00’de TRT2’de yayınlanan, ‘’Anjelika Akbar ile Sesler’’ bu hafta da sanat dünyasından önemli bir isimle ekranlara geliyor.

İkinci bölümüyle izleyicilerle buluşacak olan programın bu haftaki konuğu, ressam, minyatür ve performans sanatçısı Günseli Kato oluyor.

Her hafta muhteşem bir performansla açılışını yaptığı programda Akbar bu hafta, kendi bestelediği Ayvasovski Rapsodi’den Dalgaların Şarkısı” bölümünü seslendirirken, programda her hafta olduğu gibi, Kato’nun da müzik, edebiyat, resim alanında etkilendiği eserler listesi bölümü yer alacak.

Duygusal Anlar Sizi Bekliyor

Ağırladığı isimlere, ettikleri sohbetten yola çıkarak program sonunda, konuğun kişiliğini müziğe tercüme ederek anlık doğaçlama eser besteleyen Anjelika Akbar, Kato’ya duygusal anlar yaşattı. Kendi için bestelenen doğaçlama eser karşısında çok etkilendiğini belirten sanatçı, performans sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Samimi ve keyif dolu bu sohbeti kaçırmak istemeyenler için ‘’Anjelika Akbar ile Sesler’’ yeni bölümüyle 3 Mart Pazar günü saat 20:00’de TRT-2 ekranlarında olacak.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.