Anıl İlter’e sunuculuk teklifleri yağıyor

Anıl İlter oyunculuğunun yanı sıra başarılı sunuculuk performansıyla da adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde üst üste düzenlenen üç önemli etkinliğin sunuculuğunu üstlenen oyuncuya organizatörlerden teklif yağıyor.

“Gece Gündüz”, “Aile Reisi”, “Öyle Bir Geçer Zaman ki” ve “Kavak Yelleri” gibi yayınlandığı dönem izlenme rekorları kıran diziler ve sinema filmlerinde sergilediği başarılı performanslarla seyircinin beğenisini kazanan Anıl İlter, son dönemde sosyal medyada paylaştığı komik videolarla da dikkatleri üzerine çekti. Anıl İlter’in yıldızını asıl parlatan ise sunuculuktaki başarısı oldu.

ORGANİZATÖRLER ONUN PEŞİNDE

Yakışıklı oyuncunun bu alandaki iddiası organizatörlerin de dikkatinden kaçmadı. Birçok ünlü markanın özel programlarında sunuculuk yapan Anıl İlter’e son dönemde sunuculuk teklifleri yağmaya başladı. İlter son olarak üç önemli organizasyonda sunucu olarak sahneye çıktı.

ETKİNLİKTEN ETKİNLİĞE KOŞUYOR

Ünlü oyuncu, 28-29 Ekim’de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği Kocaeli Cumhuriyet ve Gençlik Festivali’nde iki gün üst üste sunuculuk yaptı. 30 Ekim’de de Türkiye’nin en iyi influencer’larının markalarla birlikte gerçekleştirdiği kampanyaların ödüllendirildiği, Four Seasons Hotel İstanbul at the Bosphorus’ta düzenlenen Inflow Ödülleri törenini sundu. İlter daha sonra Buca Belediyesi’nin katkılarıyla yapılan Uluslararası İzmir Kısa Film Festivali’nin açılış töreninde sunuculuk yaptı. Çok fazla sunuculuk teklifi aldığını söyleyen Anıl İlter, “Çok yakında setlere döneceğim ama sunuculuğu da en az oyunculuk kadar önemsiyorum ve bu alandaki çalışmalarım da devam edecek” diyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.