Anıl Durmuş “Çıkmaz Sokak”

Birbiri ardına yayımladığı “Unutamadım Adını”, “Hastayım Sana”, “Gururum Yerde Kalmaz”, Bu Aşk Değil” teklileriyle dijital mecralarda yüksek izleme dinleme oranları yakalayan Anıl Durmuş, bu kez ‘Çıkmaz Sokak’ ile müzikseverlerin karşısında.

Vefatından sonra ilk kez Onur Can Özcan’ın hiç kullanılmamış bir şarkısı yayımlandı…
Sosyal medyada yayınladığı şarkılarıyla ve sonradan yayınlanan albümüyle milyonlar tarafından büyük beğeniyle takip edilen, geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz genç müzisyen Onur Can Özcan’ın Anıl Durmuş için özel olarak yazdığı “Çıkmaz Sokak” Onur Can Özcan’ın vefatından sonra yayımlanan ilk eseri aynı zamanda…

blank

Çaresiz bir aşığın yakarışı olan Çıkmaz Sokak şarkısının video klibi Elif Demiralp tarafından çekildi. Psikolojik bir dramın anlatıldığı klip çekimleri iki gün sürdü, çekimler Şile Saklıgöl ve Sarıyer’de yapıldı.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.