Anıl Durmuş “Bu Aşk Değil”

Anıl Durmuş ‘un yeni teklisi “Bu Aşk Değil” dün radyolar, dijital platformlar ve video klibiyle müzik kanallarında yayınlanmaya başladı.

2016 yılında “Unutamadım Adını” ile müzikseverlerin karşısına çıkan, ardından “Gururum Yerde Kalmaz” ve Yıldız Tilbe’nin en çok sevilen şarkılarından biri olan “Hastayım Sana” teklilerini yayımlayan ve büyük beğeni kazanan Anıl Durmuş’un video klipleri de 40 milyondan fazla izlenme rakamına sahip.

Anil Durmuş’un sözü & müziği Mert Demir, düzenlemesi Kerem Çakıroğlu ve Mert Demir imzalı “Bu Aşk Değil teklisi Wovie etiketiyle müzik severlerin karsına çıktı.

Birbiri ardına verdiği konserle dinleyicilerinin karşısına çıkmaya devam eden sanatçı “Bu Aşk Değil’i dinleyicilerimle buluşturmak için sabırsızlanıyorum, bizim için en büyük keyif, yaptığımız şarkının hep bir ağızdan söylendiğini görmek.” diyor.

İTUNES EN ÇOK SATAN ŞARKILAR LİSTESİNE HIZLI GİRDİ

Bu Aşk Değil teklisi ile Anıl Durmuş, Itunes en çok satan şarkılar listesine 5. Sıradan hızlı bir giriş yaptı. Yükselişine devam eden Bu Aşk Değil 3. Sıraya kadar yükseldi.

YouTube video

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.