Angelina Jolie’nin eski kocaları birbirine benzedi

Dünyanın en güzel kadınlarından biri olan Angelina Jolie’nin eski eşlerinin birbirine benzerliği magazin basınında da haftanın konusu oldu.

Yıllar gelip geçse de dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biri olma özelliğini koruyan Brad Pitt son zamanlarda öyle değişti ki!

blank

10 yıldır birlikte olduğu, 2014 yılında da evlendiği Angelina Jolie’nin boşanma davası açmasıyla hayatı değişen Pitt’in son görüntüsü de hayranlarını şaşırttı.

Geçen hafta başrollerinden birini üstlendiği The Lost City of Z’nin galasına katılan Pitt’in iyice sıskalaştığı, buna bağlı olarak yüzünün de çöktüğü görüldü.

Giydiği pantolonu belindeki kemer yardımıyla bedenine uygun hale getiren Pitt’in gözlerindeki üzgün bakışlar da dikkatlerden kaçmadı.

Angelina Jolie ile altı çocuklarının velayeti konusunda zor bir süreç yaşayan Pitt, sonunda varılan geçici anlaşmayla biraz olsun rahatlamıştı.

ABD basınına yansıyan haberlere göre, Pitt’in son dönemdeki görüntüsü sadece 53 yaşına gelmiş olmasına değil, boşanma sürecinde yaşadıklarından kaynaklanıyor.

Brad Pitt’in giderek Angelina Jolie’nin ikinci eşi Billy Bob Thornton’a benzemeye başladığı da son günlerde magazin basınını meşgul eden konulardan biri.

Hatta bu konuda “Angelina Jolie’nin hayatından çıkmanın sonu bu” şeklinde esprili yorumlar da yapılıyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.