Angelina Jolie’nin eski eşi Billy Bob Thornton, Brad Pitt’le aynı filmde rol almak istiyor

Angelina Jolie’nin eski eşi Billy Bob Thornton, Brad Pitt’le aynı filmde rol almak istediğini açıkladı.

Fargo filmiyle yıldızı parlayan ABD’li oyuncu Billy Bob Thornton, Playboy’a verdiği röportajda dikkat çekici açıklamalar yaptı.

Angelina Jolie’nin eski eşi Thornton, Jolie’nin boşanma davası açtığı eşi Brad Pitt’le birlikte çalışmak istediğini açıkladı.

“İnsanlara şaşırtıcı gelebilir ama Brad Pitt ile bir film yapmayı çok istiyorum. Bence mükemmel bir birliktelik olur” dedi.

61 yaşındaki aktör, Angelina Jolie’nin Brad Pitt’le girdiği velayet savaşında da ikna olduğunu iddia etti.

“Onunla konuştuğumda bu konuda ikna olmuş görünüyordu. Çok sık konuşmuyoruz tabii. Kırk yılda bir, bir araya geliyoruz” dedi.

“Bir davası ve sıkıntısı olan insanları, onlar benimle konuşmak istemedikleri sürece yalnız bırakmaya çalışırım” diyen Thornton, “Bunun beni ilgilendirmediğini düşünüyorum. Biri bana bunun beni ilgilendirdiğini söyleyene kadar ilgilenmiyorum” şeklinde konuştu.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.