Angelina Jolie’den sürpriz karar

Angelina Jolie başrolde yer alacağı Peter Pan and Alice in Wonderland’in geçmiş hikayesini konu edinen Come Away adlı filmden, çekimlere 11 saat kala çekilme kararı aldı.

Angelina Jolie, Peter Pan and Alice in Wonderland’in geçmiş hikayesini konu alacak olan Come Away adlı filmden çekimlere 11 saat kala çekilme kararı aldı.

43 yaşındaki Oscar’lı oyuncu, Lincoln filminin yıldızı David Oyelowo ile birlikte başrolde yer aldığı fimin çekimlerine geçen pazartesi başlayacaktı.

Jolie’nin çekim öncesinde yapımcıları arayarak projeden çekildiğini söylediği iddia edildi. Jolie böylece fantastik türdeki yeni filmin geleceğiyle ilgili akıllarda soru işareti bıraktı.

Bugünlerde İngiltere’de bulunan oyuncunun rolüne dönüp dönmeyeceği ya da filme yeni bir başrol bulunup bulunmayacağı bilinmiyor.

Daily Mail’e konuşan bir kaynak, “Aylar öncesinden anlaşıldı ve her şey hazırlandı. Şimdi neler olduğunu kimse bilmiyor” dedi.

Aynı kaynağa göre yapımcılar Jolie’yi filme dönmesi için ikna etmeye çalışacak.

Angelina Jolie cephesinden konuyla ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

Come Away filminde Alice ve Peter Pan iki kardeş, Angelina Jolie ve David Oyelowo da onların anne babası olarak seyirci karşısına çıkacaktı.

Projeden çekilme kararı, Jolie’nin 54 yaşındaki oyuncu Brad Pitt’i çocuklarına maddi destek sağlamamakla suçlamasının hemen ardından geldi.

blank

İkilinin arasında süren boşanma ve velayet davasında Jolie’nin avukatları, mahkemede Pitt’in 18 aydır çocuklarına kayda değer miktarda para aktarmadığını ileri sürdü. Mahkemenin, Pitt’i, çocukları için ödeme yapmaya zorlamasını talep etti.

Brad Pitt’e yakın kaynaklar ise ünlü aktörün her zaman anlaşmaya uygun davrandığını ileri sürdü.

Mahkeme belgelerine göre boşanma bu yılın sonunda gerçekleşmiş olacak.

Jolie ve Pitt çiftinin, Eylül 2016’dan bu yana boşanma davası sürüyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.