Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma davasının beklemeye alındığı iddia edildi

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in Eylül 2016’dan beri devam eden boşanma davasının sona erdiği iddiaları bir yana, ünlü çiftin evliliğe bir şans daha vermek için boşanmayı askıya aldığı da öne sürüldü.

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in boşanma davasının beklemeye alındığı iddia edildi.

Us Magazine’in haberine göre, çifte yakın kaynaklar, Eylül 2016’da açılan boşanma davasının beklemeye alındığını söyledi.

Boşanma davasının uzun sürmesinin nedeninin Brad Pitt’in, evliliğini kurtarmaya çalışması olarak açıklandı.

Çifte yakın bir kaynak, boşanma sürecinin durduğunu, boşanma davasını ileri götürecek bir şey yapmadıklarını ve dolayısıyla boşanmayacaklarını söyledi.

Aynı kişi, Pitt’in, Jolie’yi geri kazanmaya çalıştığını, bu nedenle alkolü bıraktığını da sözlerine ekledi. “Herkes onların yeniden birleşeceğini düşündü” diyen kaynak, “Boşanmaktan vazgeçtiklerini duyursalar, bu hiç de şaşırtıcı olmaz” dedi.

İngiliz Daily Mail’e konuşan başka bir kaynak ise, “Boşanma süreci yavaş ilerledi ve durumda bir değişiklik olmadı” dedi.

53 yaşındaki aktör Brad Pitt, GQ’ya verdiği röportajda, alkolle ilgili sıkıntısı olduğunu ama artık alkolü bıraktığını söylemiş, alkol alışkanlığının ebeveynlikte sorun teşkil ettiğini itiraf etmişti.

Ünlü yıldız ayrıca, terapi aldığını, iyileşmek için kendini sanata verdiğini, Los Angeles’taki stüdyosunda heykel yaptığını da anlatmıştı.

ngiltere’deki Glastonbury Festivali’ne katılan Pitt’in elini alkole sürmediği de görülmüştü.

42 yaşındaki aktris Jolie de boşanma davası sonrası ilk röportajını Vanity Fair dergisine vermiş ve boşanmanın çok zor olduğunu itiraf etmişti. Jolie ayrıca “Ailemizi iyileştirmek için elimizden geleni yapıyoruz” demişti.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.