Angelina Jolie ve Brad Pitt hakkında ikinci bomba

Birkaç gündür magazin gündeminde olan Angelina Jolie ve Brad Pitt hakkında ikinci bomba..

Dünya Angelina Jolie ile Brad Pitt’in boşanmasını konuşurken yeni bir bomba daha patladı. Daily Mail’in haberine göre Brad Pit kendi çocuklarına sözlü ve fiziksel olarak şiddet uygulamaktan polis tarafından soruşturma açıldı.

Kendi özel jetlerinde, uçuş ertelenince sinirlenen yakışıklı aktörün çocuklarına kötü davrandığı ve bu nedenle Los Angeles polis departmanı tarafından soruşturma başlatıldığı iddia edildi. Ancak 52 yaşındaki aktöre yakın bir kaynak aktörün kötü bir niyeti olmadığını söyledi.

Boşanma haberi tüm dünyada çalkalanan Angelina Jolie’nin, çocukların babalarıyla iyi bir ilişki sürdürmesini istediğini ve bunun için zor da olsa çaba göstereceğini söylediği belirtiliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.