Angelina Jolie dakikalarca arıların içinde kaldı!

Arılar Günü’nde objektiflerin karşısına geçen ünlü oyuncu Angelina Jolie, üzerinde arılar gezerken hareketsiz durdu. 18 dakika süren çekimlerde Jolie hariç herkes koruyu elbise giydi.

Sosyal sorumluluk projeleriyle de bilinen Hollywood yıldızı Angelina Jolie; Arılar Günü’nde düzenlenen bir proje kapsamında koruyucu anne sıfatıyla programa katıldı. Jolie sosyal sorumluluk projesi için 18 dakika boyunca arıların içinde kaldı. Fotoğraf çekimi gerçekleştirildiği sırada Jolie hariç setteki herkes koruyu maske giydi.

ARILARIN İÇİNDE 18 DAKİKA HAREKETSİZ DURDU

Arıların sokmasını engellemek adına çekimler karanlıkta yapıldı. 18 dakika süren çekimler boyunca Jolie üzerinde arılar dolaşırken hareketsiz durdu.

blank

Haziran ayında Fransa’nın Provence bölgesindeki OFA’da başlayacak olan programın amacının gelecek 5 yıl içinde 50 kadını arıcı olarak eğitmek, 25 UNESCO biyosfer rezervinde 2 bin 500 kovan oluşturmak ve 125 milyon arı yetiştirmek olduğu belirtildi.

Ayrıca eğitim, katılımcı kadınlara kendi arı kovanlarını işletmeyi ve nasıl profesyonel arıcı-girişimci olunacağını öğretmeyi hedefliyor.

Türkiye'nin en hızlı ve kolay okunan internet magazin medya haber gazetesi "gazetemag.com" da günün en güncel haberlerini, aynı zamanda arşivimizi takip edebilir, okuyabilir ve sosyal medyada paylaşabilirsiniz...
GazeteMAG Arşiv Haberler

Sitemizden en iyi şekilde yararlanmanız için çerez kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanmayı kabul etmiş sayılırsınız.TAMAMDetaylı bilgi için tıklayınız.